Twoje pliki

Pobierz je lub kontynuuj pracę nad nimi w innej aplikacji.

Co dzieje się z twoim plikiem

  • Przesłano przez szyfrowane połączenie

    Twój plik jest wysyłany z przeglądarki na nasze serwery przez TLS z nowoczesnymi szyframi, więc nie może zostać odczytany w trakcie przesyłania.

  • Usuwane automatycznie

    Pliki, które konwertujesz, są automatycznie usuwane zgodnie z harmonogramem określonym w naszej polityce prywatności. Możesz też usunąć plik samodzielnie w dowolnym momencie.

  • Brak trenowania AI na plikach

    Twoje pliki nie są używane do trenowania modeli AI i pozostają twoją własnością.

Popularne aplikacje